В Ужгороді протестуватимуть проти гомосексуалізму

8
1

У неділю, 20 травня, в Ужгороді відбудеться Всеукраїнська маніфестація «Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму». З цієї нагоди напередодні в Ужгородському прес-клубі тривала прес-конференція організаторів маніфестації.

Акція відбудеться одночасно у 16 областях України. Про це розповів Роберт Йовні, Президент Закарпатського обласного благодійного фонду «Нове покоління», член Громадської ради при Закарпатській ОДА. За його словами, маніфестація розпочнеться о 14.00, відбудеться хода від пл. Поштової до Театральної через вулиці Волошина, Корзо.

На Театральній заплановані виступи громадських діячів, концерт, збиратимуть підписи проти гей-параду у Києві (запланованого на 20 травня), а також спільно писатимуть листа президенту України. 

«В Україні триває активна боротьба проти гендерної політики і ідеології, яка передбачає пропаганду гомосексуалізму. Ми вважаємо, що цим впроваджується нова антисімейна соціальна ідеологія. На хвилі криків про захист прав жінок хочуть протягнути через парламент ряд законів, які сіють ворожнечу між жінками і чоловіками, сприяють поширенню гомосексуалізму, - каже Р. Йовні.

– Ми боремося, щоб наші діти не виховувалися у політиці гомосексуалізму, щоб ми могли зберегти сімейні духовні традиції і цінності, зберегти нашу мораль, яка, на жаль, за часи становлення української державності була зруйнована і лише зараз відновлюється. Ми зібралися протистояти цьому збоченню, оскільки це для нас є не тільки гріхом, але й загалом неприйнятно».

            Олексій Руденко, представник релігійної громади Церкви «Життя в перемозі» зазначив: «У мене 5 дітей і мені небайдуже їхнє майбутнє, як і всіх дітей нашої області і країни. Чим займатися – право вибору кожної людини, але коли гомосексуалісти починають це пропагувати, то усі моральні люди повинні дати знати, що вони проти такої ідеї.

Гомосексуалізм - це виродження нації. Усіх небайдужих ужгородців запрошуємо на цей мітинг проти гомодиктатури, щоб країна дізналися, що є здорові і моральні люди, які бажають благополуччя своєму народу і своїм сім’ям. Ми співчуваємо гомосексуалістам, але нав’язувати це через учбові заклади, Верховну Раду, круглі столи і гей-паради не дозволимо».

«Я виховав своїх дітей у традиціях нашого народу, тому за них не переживаю, але переживаю за потенційних внуків. Вважаю, що ті країни, які легалізували одностатеві шлюби, починають морально деградувати», - сказав ще один учасник засідання, голова Громадської ради при Ужгородській РДА В’ячеслав Харченко.

Доповідачі розповіли, що учасники мирної маніфестації об’єднаються, щоб сказати: «Гендерній політиці – НІ!,  Ювенальній юстиції – НІ!, Збоченню –  НІ!».

Учасники засідання наголосили, що маніфестація – мирна.

Коментарі

М
Марія-Анна

Яка ганьба!!! Збіговисько циган та невдлих акторів яким добрче заплатили))) Ніхто і не здогадувався, що чорна труна та закликання Бога справді допоможуть у боротьбі з гомосексуалізмом))Адже це глобальна проблема нашої держави. Всі мабуть і забули, що ми живемо поза межею бідності, політика гнила, а ми тихо але впевнено крокуємо в прірву. От така в нас Україна...

Читайте також