В Ужгороді проведуть акцію „Захистимо конституційний лад”

43
0

до Дня Конституції

В рамках всеукраїнської акції `Захистимо конституційний лад` Закарпатська обласна організація Української Народної Партії проведе роз’яснювальну роботу серед мешканців міста Ужгород, що зміни до Конституції необхідні, але вони не на часі. А також, до відзначення державного свята Дня Конституції та Дня молоді організатори акції розповсюдять серед молоді друковані версії діючої Конституції України.



Активісти УНП проведуть бліц-опитування серед молодих людей щодо необхідності змінювати основний закон держави. Зацікавлені зможуть детальніше ознайомитись з позицією УНП в цьому питанні, отримавши від інформаторів заходу листівки та газети.



`Початок акції `Захистимо конституційний лад` свідчить про те, що УНП не виносить сьогодні на обговорення свій варіант Конституції, однак звертається до народу за підтримкою задля її покращення в перспективі. Оскільки, вносити зміни до Конституції марно, бо на разі парламент не готовий ухвалювати цей державотворчий, стратегічної ваги документ`, - запевнив заступник Голови Закарпатської обласної організації УНП Микола Нечитайло.



Акція відбудеться - 28 червня 2009 року (неділя) в місті Ужгороді, на Площі Театральній о 14-00 год.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також