В Ужгороді пройде благодійна акція

9
0

для дітей мукачівського онкоцентру

У неділю, 30 листопада, в Ужгороді Центр розвитку родини «Калейдоскоп», який відзначає 3-річчя своєї діяльності, проведе день відкритих дверей у Закарпатському обласному ляльковому театрі. У програмі заходу – презентація діяльності центру та дитяча лялькова вистава для гостей «Жирафа та носоріг». Отримані під час святкування кошти організатори планують передати на придбання необхідного обладнання, вітамінів, лікарських препаратів, іграшок, канцтоварів та інших необхідних речей для маленьких пацієнтів онкологічного відділення обласної дитячої лікарні у Мукачеві. Про це сьогодні, 24 листопада, власкора ЗІКу повідомила директор Центру Ольга Карабиньош.

Крім того, до Центру «Калейдоскоп» приєднаються й інші організації, котрі своєю спонсорською допомогою хочуть підтримати маленьких пацієнтів онкоцентру. Так, молодіжний клуб «Ротаракт» передав для центру телевізор і ДВД програвач, а студенти географічного факультету УжНУ готують подарунки для малечі. На сьогодні Центр «Калейдоскоп» підтримали ТМ «HIPP», ТМ «Weleda», обласне управління молоді і спорту Закарпатської ОДА.

У практичній роботі спеціалісти центру використовують сучасні розвиваючі технолгії, що включають: гру, вербальні вправи, арт-терапію, казкотерапію, данстерапію та інші.

Минулого року «Калейдоскоп» відкрив групи угорської мови та ізостудію. Крім того, на базі центру проводяться заняття з хореографії для малюків від 2-х років. Основною ідеєю центру «Калейдоскоп» є розвиток і підтримка усвідомленого батьківства. У рамках центру продовжують працювати «Школа для майбутніх мам і татусів», програми розвитку малюків починаючи від народження і до шкільного віку.

Довідка ЗІКу.

За три роки центр «Калейдоскоп» відвідали 185 пар, у яких народилося на світ 59 дівчат і 78 хлопчиків, 120 малюків уже пішли у дитячий садок, а 10 дошкільнят – в школу.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також