В Ужгороді пройде `битва За карпати`

10
0

Відбудеться перший командний слем літературних угрупувань в Україні

     Слем (умовно кажучи – літературний турнір) у Закарпатті продовжує набирати обертів! Все більше людей, завдяки потугам НЛО `Ротонда`, що організувало вже три подібні арт-заходи (`Битва поетів` (2007), еро-слеми `купАж` на ЕротАртФестах: `Березневі коти-3,4` (2008-9)), знайомляться з цим мистецьким довкололітературним явищем, яке давно вже популярне в усьому світі.  

     23 червня о 19:00 в кав`ярні `Амфітеатр` відбудеться перший командний слем літературних угрупувань в Україні: `битва За карпати`! 

     Змагатимуться дві команди – неформальне літературне об`єднання `РОТОНДА` та громадська молодіжна обласна організація `АРТ-Клуб `Різні Люди`.

     В дійстві беруть участь бійці-поети від `Ротонди` – Валентин Кузан, Лесь Белей, Vіk Коврей; від `Різних Людей` – Томаш Деяк, Любов Шарга, Віталій Голуб.

     Змагання проходитимуть в кращих традиціях закарпатського слем-турніру: зі змішаним журі (експерти + публіка з залу), окремим оцінюванням артистичності подання текстів та їх змісту, живим музичним супроводом (під час творення імпровізацій поетами).

     Отже, справжнє літературне дербі карпат очікує на глядачів, котрі за символічні 5 грн. зможуть відвідати небачене шоу. 

     магістр

     НЛО `РОТОНДА`

     Vіk Коврей

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також