В Ужгороді пройде соціально-професійний захід "JavaScript Direction and School"

13
1

Організатори Uzhgorod IT Weekend проведуть соціально-професійний захід «JavaScript Direction and School», який складатиметься з, власне, конференції та школи. Минулого року її відвідало більше ніж 130 учасників.

Організатори запевняють, що це небачений досі захід в Ужгороді, мета якого об'єднати всіх людей, які мають відношення до розробки програмного забезпечення: розробники, інженери якості, техпідтримка, дизайнери, менеджери та студенти.

Перед ужгородськими розробниками відкривається перспектива створити своє IT ком'юніті. Передумовою для заходу є бурхливий розвиток галузі у місті.

Конференція «JavaScript Direction» відбудеться 24 березня з 9:00 до 17:00 у конференц-залі етно-велнес готелю «УнгварЪскій», за адресою: м.Ужгород, вулиця Електрозаводська, 2, 3-й поверх.

Участь у ній абсолютно безкоштовна. Захід відкритий для всіх, хто цікавиться технологіями, шукає роботу або готовий її запропонувати.

У програмі конференції доповіді від найдосвідченіших фахівців у галузі JavaScript з Ужгорода, занурені у товариську атмосферу та розмежовані інтенсивним кулуарним спілкуванням. Також очікується участь гостей з інших міст і країн: Львів, Харків, Мельбурн, Сан-Франциско. Пряма трансляція конференції буде вестися в мережі Інтернет.

Напередодні, у рамках конференції, також діятиме безкоштовна Школа JavaScript 18-22 березня, на якій буде викладений базовий курс лекцій від досвідчених фахівців. Як бонус, для «найпросунутіших», можливе стажування у престижних компаніях. Заняття проходитимуть у вечірній час – з 19:00 до 21:00, у понеділок, середу та п'ятницю в корпусі УжНУ на площі Народній, 3, аудиторія 56.

Реєстрація на Конференцію (лінк).

Реєстрація на Школу (лінк).
 

Коментарі

RG
RedTram Goods

Наразі нема коментарів

Читайте також