В Ужгороді пройшла підсумкова атестація студентів-богословів

15
0

24 грудня відповідно до навчального плану, в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія було проведено дисциплінарну атестацію студентів-богословів денної форми навчання за підсумками осінньо-зимового семестру 2011/2012 н.р.

 

До складу атестаційно-дисциплінарної комісії увійшли:

– архімандрит Віктор (Бедь), ректор, доктор богословських наук, доктор юридичних наук, професор;

– Сергій Васильович Урста, доцент, проректор із навчальної та виховної роботи (інспектор), доктор богослов'я;

– архімандрит Арсеній (Бочкарь), доцент, проректор із богословської науково-дослідної роботи, доктор богослов'я;

– Федір Олексійович Шутко, доцент, проректор із адміністративної роботи – керуючий справами, доктор богослов'я;

– протоієрей Євгеній Шелевій, магістр богослов'я, старший викладач, помічник ректора з богослужбової практики;

– протоієрей Петро Грига, доктор богослов'я, доцент;

– протоієрей Ігор Ковальчук, магістр богослов'я, старший викладач, керуючий прес-службою УУБА – КаУ;

– ієромонах Ігор (Богдан), магістр богослов'я, викладач, помічник ректора з духовно-національно-патріотичної роботи.

За результатами роботи дисциплінарно-атестаційної комісії, в процесі розгляду кожної персональної справи студентів за їх участі, переважну більшість студентів академії атестовано. Разом із тим деяким студентам вказано на необхідність покращити свою поведінку та ставлення до навчання. Визначено термін ліквідації академічної заборгованості для тих, хто не склав усі іспити та залік для ліквідації академічної заборгованості. П'ятеро студентів атестовано умовно, з наданням терміну на виправлення поведінки. Одного студента не атестовано і переведено на заочну форму навчання.

Одночасно атестаційно-дисциплінарна комісія ухвалила рішення оголосити подяки тим студентам, що своєю позитивною поведінкою та належним ставлення до навчання гідно несуть високе звання студента-богослова Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви.

У цілому атестаційно-дисциплінарна комісія відмітила високий рівень підготовки до складання зимової заліково-екзаменаційної сесії переважної більшості студентів академії та належну їх дисципліну.

На завершення засідання атестаційно-дисциплінарної комісії, до професорсько-викладацького складу та студентів звернувся ректор академії професор, архімандрит Віктор (Бедь). Отець-ректор привітав усіх із успішним закінченням осінньо-зимового семестру 2011-2012 н.р., привітав із наступаючими Різдвяними святами та Новоліттям 2012 року, а також побажав усім присутнім і їх рідним міцного здоров'я, щастя, радості і Господнього благословення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також