В Ужгороді пройшли змагання з авіамодельного спорту

3
0

Цими днями в Ужгороді відбулися обласні змагання серед учнівської молоді з авіамодельного спорту. Знову порадували юні міжгірці, яких тренує сімейний дует — батько Олександр Дорошенко та його син Віталій.

 

У загальнокомандній боротьбі у двох видах — найпростіші моделі та мікромоделі — наші земляки посіли треті місця. У першому виді вони поступилися тільки мукачівцям та команді обласного ЗОЦНТТУМ, а другому — тому ж ЗОЦНТТУМ, який був представлений двома колективами. Слід відзначити масовість учасників турніру. Так, приміром, у боротьбі з найпростіших моделей взяли участь 14 команд, у складах яких були 52 спортсмени.
 
У індивідуальному заліку найуспішніше з-поміж верховинських “ікарівців” виступив онук О. О. Дорошенка — третьокласник Олег Курей, який нині живе і вчиться в Ужгороді і погодився захищати честь Міжгірщини — батьківщини батьків. У мікромодельному виді він зумів завоювати друге місце, а ще один міжгірець Дмитро Козіцький був третім. Четвертим місцем задовільнився Євген Когутич (найпростіші моделі).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також