В Ужгороді пройшов шаховий турнір

9
0

за `блискавичною` системою

В Ужгородському спорткомплексі `Юність` завершився турнір із блискавичних шахів, який пройшов за підтримки управління в справах культури, спорту, сім`ї та молоді Ужгородської міської ради.

У ньому взяли участь майже 30 спортсменів.

У групі `А` впевнену гру показала Даріела Ростовська, яка не відчувала дискомфорту в боротьбі з представниками сильнішої статі й посіла перше місце з результатом 14,5 очка. До трійки призерів потрапили також Дмитро Шевченко (14 очок) і Сергій Мучичка(12,5).

Задавали тон дівчата й у групі `В`. І хоч Ігор Подебрій здобув перемогу з 16,5 очка, Ольга Данилків поступилася йому лише дещицею (16 очок у підсумку). Третє — четверте місця розділили Ігор Тарасенко й Ростислав Паллай.

Нарешті в групі `С` точилося неабияке суперництво. Лідери не особливо відставали один від одного, а в підсумку привітання за перше місце приймав Віктор Луцо (11 очок), другим із незначним відставанням завершив змагання Богдан Тарчанин (10,5),.а третім — Нікіта Яновський (9,5).

Визначено було на турнірі й трійку кращих серед дівчат. Услід за Д.Ростовською та О.Данилків фінішувала Каріна Сівковська.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також