В Ужгороді пройшов традиційний конкурс танцю «Євро – денс» (ВІДЕО)

9
0

Танець – як стиль життя. Для 500 учасників традиційний конкурс танцю «Євро – денс», який відбувся в Ужгороді – не лише можливість себе показати, Тут можна набратись і неабиякого досвіду, кажуть учасники змагань. Всього в конкурсі взяди участь 24 команди.

Ще до початку концерту, в холі падіюну було  гаряче. Купа дітвори та дорослих. Всі хвилюються, репетирують. В одній із кімнат переодягаються дівчата з Мукачева, й як не дино, взагалі не хвилюються, кажуть, впевнені – перемога в них в кишені.

Шкільна форма, біленькі  колготки , величезні бантики,  в образі школярок та розбишак приїхали до Ужгорода  учасники з Харкова. Останні штрихи  – і готові йти на сцену.

Не менш цікаві та налаштовані  на перемогу  дівчатка з чопської  команди Арабеск.

Приїхали діти  продемонструвати свої навики в танцях. 24 команди , 500 учасників з усієї України та  Словаччини змагалися за першість  та  участь в гала концерті.

10 членів журі, як би це не було важко, оцінювали учасників в 3-х вікових групах від 6 – 21 , та 2-х видах танцю – народний та сучасний.Загалом подібний конкурс  танцю Євро-денс вже  в 7-ме проходить в Ужгороді та цього року вперше відбувається як міжнародний, адже цього разу команд зі Словаччини та одна з Угорщини  боролися за першість. Фінська полька, гопак, баламут, горлиця , сучасні танці… Учасники радували своїм професійним виконанням. Незалежно від віку  кожен гідно себе показав. Й вже не забаром кращі з кращих поїдуть на гала-концерт до  Словаччини.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також