В Ужгороді прикрили наркопритон

4
0

в одній з багатоповерхівок неподалік «п`яного базару»

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС неодноразово отримували оперативну інформацію про те, що у квартирі в одній з багатоповерхівок неподалік «п`яного базару» в Ужгороді збираються наркомани. «Убозівці» відслідковували осіб, які періодично навідувалися у помешкання. Для виявлення та документування діяльності зловмисників – виготовлення та вживання препарату «ефедрин» – працівникам УБОЗу знадобилося кілька місяців. Про це повідомили ЗІКу сьогодні, 2 червня, у ВЗГ ГУМВС України у Закарпатській області.



У поле зору працівників міліції потрапили досить відомі у злочинному світі особи. 49-річний Віктор був кримінальним «авторитетом»: крав та вживав психотропні препарати. 42-річна Ізольда, 48-річний Володимир, 39-річний Віктор та 54-річний Сергій також неодноразово за скоєння різного роду кримінально-карних діянь потрапляли у руки правоохоронців.



Працівники міліції у помешканні-наркопритоні виявили та вилучили кухонне приладдя із залишками наркотичної речовини, дві пластикові пляшки з розчинником, дві баночки з лікарською речовиною, десяток шприців із залишками прозорої речовини, схожої на ефедрин, та три шприци, наповнені наркотиком. На появу правоохоронців компанія відреагувала байдуже.



Порушено кримінальну справу. Двох основних фігурантів заарештували, інші знаходяться на підписці про невиїзд. Триває слідство.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також