В Ужгороді прикрили ще один підпільний ігровий зал (ФОТО)

8
1

З незаконного ігрового залу, що знаходився в районі ринку на вул. Гагаріна в м.Ужгороді, правоохоронці вилучили чотири комп'ютери для проведення заборонених азартних ігор.

Припинили незаконну діяльність підпільного ігрового закладу працівники карного розшуку спільно з співробітниками патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції.

Підпільна ігротека діяла в одноповерховій будівлі на вул.Гагаріна в Ужгороді. З метою конспірації, вікна закладу були обклеєні плівкою. На закладі не було ніякої вивіски. До приміщення пропускали лише перевірених клієнтів, за попередньою домовленістю, або тих гравців, яких приводили довірені особи.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили чотири комп'ютери для проведення заборонених азартних ігор, повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Коментарі

ОД
Олександр до Дмитра Тужанського

Вже тут була новина про гральний заклад у Мукачеві. Буквально на днях був у Мукачеві і бачив цей заклад вже працює знову знаходиться напроти танку, де ФОКСТРОТ ТА АВТОСЕРВІС, що скажете по цьому поводу? думаю що завтра прочитаю в новинах що його закрили, ось тепер і побачимо на кого ви працюєте на суспільство чи на Балогу. А ще хотів би знати... що строїться на місці колишнього туберкульозного центру напроти ТАНКУ, а то у ВСІЙ ЄВРОПІ коли щось будують на огорожі пишеться що на будівництво є дозвіл хто будує і що будує і саме головне хто спонсор і скільки виділено коштів на даний проєкт, а тут все знесли огородили.

Читайте також