В Ужгороді прийшла акція на підтримку Стерненка (ФОТО, ВІДЕО)

7
10

На центральній площі Ужгорода зібрався мітинг з вимогою до влади звільнити Сергія Стерненка.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 23 лютого активіста Сергія Стерненка ув'язнили на 7 років, за ніби то викрадення людини.

На підтримку Стерненка, на площі Театральній, зібралися близько сотня закарпатцівів. Люди тримають в руках плакати з вимогами звільнити активіста.







Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
бувалий

проблема в тому, що судова систему просто жах, і люди виходять на підтримку стерненка, через те що суд не справедливий і всіх вже задовбало то що чинуша то царь і бог. багато чого відіграло, що сергій медійна людина і всі про це знають, інакше закрили б його і ніхто не знав би про всі ті свавілля влади. а так треба гортуватися і збиратися на акції задля того, щоб влада побачила запити людей і те що відбуваються кричущі порушення не тільки з сергієм а й з іншими людьми.

О
Олег

штефан 24.02.2021 10:03 Суди мають рішати а не вулиця! Дали волю майдану, із-за Стерненка 27 правоохоронців ожоги отримали учора, а Так названих "мирних активістів" затримали і одразу упустили... >Так сиди дома, як усе сидів, що ти лізеш в справи, яких не розумієш.

Г
Густі

Масові акції!!!

С
Справедливий

Якщо держава стає ЗЛОЧИНЦЕМ, то право судді НАЛЕЖИТЬ КОЖНОМУ ГРОМАДЯНИНУ

Ш
штефан

Суди мають рішати а не вулиця! Дали волю майдану, із-за Стерненка 27 правоохоронців ожоги отримали учора, а Так названих "мирних активістів" затримали і одразу упустили...

ВУ
Ви уху їли

давайте будемо судити суди, а також випускати всiх кого хто хоче , досить просто буде стояти з плакатом ! не нiбито ! а за викрадення i ще за вбивство теж добавити термiн !

С
Сократ

Які чесні суди? Звідки? УТОПІЯ! У нас дитина після дитячого садочку вже морально налаштована жити за принципом не на..єби ближнього свого і наче ближній твій нає..е тебе. Звідки порядних брати? У вас що є холодильник в якому заморожені 100 років тому судді лежать? Чи з іншої галактики завозити будете?

В
Василь

У суботу в Києві буде великий мітинг. Чи буде збір в Ужгороді та для координації можливо зробити якийсь анонс . Якщо це читає хтось з організаторів сьогоднішньої акції дайте знати . Ми з друзями по йдем

О
Олег

Сьогодні вони посадили без доказів Стерненка, завтра посадять без доказів будь кого! Ні судовому свавіллю! Ми за чесні та справедливі суди!

ДР
До редакции

Не нібито!!!

Читайте також