В Ужгороді регіонали перешкодили спробі запустити "карусель"

13
1

Спостерігачами від Партії регіонів близько 11.00 була припинена спроба запустити "карусель" на виборчій дільниці № 31 округу 69 (Ужгородський інститут культури, вул. Минайська, 38). Вони помітили, що молодий чоловік, цілком законно отримавши виборчий бюлетень, зайшов в кабінку, вийшов, але в урну для голосування вкинув не бюлетень, а схожий за розмірами чистий папірець.

Спостерігачі відразу повідомили про це членів комісії, за допомогою присутніх міліціонерів хлопець був затриманий і змушений був віддати чистий бюлетень, який він збирався винести. У даний момент хлопець пише пояснення, міліція складає протокол про зумисне порушення Закону про вибори президента України.

Про цікаву картину повідомляють спостерігачі з ділянки № 1 (гуртожиток УжНУ на Студентській набережній, 22). Спостерігачі від Партії регіонів повідомляють, що через матерію фіранок, що закриває кабінки для голосування, раз по раз видно спалахи, характерні для фотографування на мобільні телефони. Навіщо студенти фотографують свої бюлетені з відміткою в квадратику напроти прізвища одного з кандидатів, здогадатися не складно. Але хто їм за це платить, встановити не вдалося.

Ще одне порушення виборчого законодавства, як повідомив один зі спостерігачів від Партії регіонів, було припинено в Ужгородському мікрорайоні Радванка. Тут розташовані дві виборчі дільниці, № № 41 і 42, на яких переважно голосують особи циганської народності. І саме тут, на вул. Тельмана, увагу привернула машина "Міцубісі-Лансер" сірого кольору. Особи, які в ній сидяіли, роздавали ромам гроші, з якою метою - цілком зрозуміло. Хто і навіщо роздавав гроші, з'ясувати також не вдалося: коли водій помітив, що діями його пасажирів зацікавилися, він тут же натиснув на газ і зник - від гріха подалі.

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Партия рыгионив - сборище зеков и их обслуги.

Читайте також