В Ужгороді розбійники з ножем увірвалися в будинок пенсіонерки та обікрали її (ФОТО)

15
7

Зухвале пограбування сталося посеред дня 30 січня. Двох зловмисників правоохоронці затримали дорогою до Львова, а третього — розшукують.

В поліції Закарпаття розповідають, що близько 11:00 години до будинку 86-річної жінки постукали невідомі. Жінка подумала, що це сусіди та без вагань відчинила двері, проте до помешкання увірвалися зловмисники.

Розбійники, погрожували їй ножем та почали перекидати речі в будинку. Знайшовши пенсійну картку та 2 тисячі гривень готівкою, зловмисники зачинили жінку у будинку, забрали мобільний телефон, викинули ключі від вхідних дверей та втекли.

Перелякана пенсіонерка відчинила вікно та почала кликати на допомогу. Сусіди, як тільки почули, викликали поліцію та медиків.

Зловмисники встигли зняти з вкраденої картки 22 тисячі гривень, після чого намагалися втекти до Львова. Саме дорогою туди двох грабіжників правоохоронцям вдалося затримати.


Затриманими виявилися 29-річна ужгородка та 31-річного житель селища Королево. Наразі вже відомо і особу їх третього спільника. Ним виявився житель сусідньої Львівської області. Оперативники продовжують заходи для його розшуку.

У скоєному затримані зізналися. Викрадені грошові кошти у них вилучили та повернуть власниці. Слідчі кваліфікували дії нападників за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій.

За скоєне підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Н
Ноо

Цигани як шакали на всіх пензіонерів інвалідами нападають, дика природа))

П
Пашови

Королево тоже Ужгород має воспитовати?

Т
то

то то роми не кажіть х ню красти то їх робота, треба таблетки би не розмножалися

В
Влад

Цигани еб##ні,

П
Паша

Цигани страх потіряли, не можуть їх ужгородські воспитати, як з старими людьми поводитися!

Й
Йося

Шерстяний циганський пес!

М
Мункач

Замастився уже, пенсіонерів не приветствуеся обкрадати, ибо будеш шерстявий!

Читайте також