В Ужгороді розпочалося "Літо без наркотиків"

6
0

Ужгородська міліція виступила зі зверненням до батьків і працівникам аптечних кіосків та медичних установ з закликом - протидіяти наркоманії серед дітей і молоді.

Серед гострих соціальних проблем, яких нам жаль, сьогодні не вистачає, однією з найболючіших - є проблема наркоманії.

У двадцять першому столітті хворобливий потяг до смертельного зілля набуло широкого розмаху. Про наркоманію сьогодні говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере в руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що з першою дозою буде наступна, а потім - прірва.

Як повідомили в Ужгородському міському управлінні ГУМВС України в Закарпатській області, Міністерством внутрішніх справ України в даний час здійснюються профілактичні заходи «Літо - 2010», які націлені на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і в ставленні до них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ під час літніх шкільних канікул.

В період літніх шкільних канікул більшість дітей залишається без нагляду дорослих.

В даний час серед молоді мають місце поширення лікарські засоби, ефедрин та його похідні.

Тому управління ужгородської міліції звертається до працівників аптечних кіосків та медичних установ не продавати дітям та молоді зазначені лікарські препарати. Нехай за пігулками приходять їхні батьки.

Давайте всі разом збережемо наших дітей від біди, нещастя і фатальних наслідків.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також