В Ужгороді розпочалося залякування захисників Народної ? (ФОТО)

11
4

Правозахисник Віталій Грегор повідомляє, що сьогодні,9 жовтня, до нього звернувся Володимир Лазарєв, котрий важко розмовляючи повідомив, що близько 13 години його побили.

Зі слів Володимира, це сталося на автобусній зупинці на вул. Грушевського в м. Ужгороді, що знаходиться неподалік магазину «ОКЕАН». А саме, після того як він вийшов з маршрутки №14 та остання від’їхала, буквально за хвилину-дві отримав дуже сильний удар збоку в лице, в зв’язку з чим впав на землю. Після чого невідомі особи, почали його гамселити по голові та всьому тілу, він же на зміг нікого розгледіти, оскільки намагався прикривати голову від ударів. Чоловіка врятувався від можливої загибелі завдяки небайдужості працівників прилеглого магазину, продавщиці якого вийшли з криками на захист Володимира. Після чого двоє невідомих осіб втекли в невідомому напрямку, а він втратив свідомість. Отямившись, побачив, що ще лежить на землі, підвівся, перевів дух, довго приходив до себе, оскільки у голова і щелепа боліла, у вухах заклало, не міг зорієнтуватися, а тому, відійшов і присів на лавицю. Після чого зателефонував вже пану Грегору.

"Володимира знаю як порядну, ввічливу, спокійну і взагалі неконфліктну людину. Як він пояснював, ці невідомі нічого не говорили і не сказали за що його б’ють, а також не взяли ні грошей, ні 2 мобільні телефони, що були при ньому.

Як стверджує як на роботі, так і в сім’ї конфліктів не було, за останній тиждень точно. Тому йому дуже було прикро, що його ні за що без причин побили. Я приїхав до нього, після чого ми разом поїхали в міський травмпункт на БАМ, де зняли побої. Лікар констатував струс мозку та забої по тілу, в зв’язку з чим його госпіталізували в стаціонар відділу Нейрохірургії", - пише на своїй сторінці Віталій Грегор.

Однак, враховуючи відсутність конфлікту з іншими, жодних сварок за останній тиждень, однією з можливих причин цього «заказаного» дійства, пан Володимир вважає свою присутність 5 жовтня на площі Народній як громадського активіста ГО «Молода ініціатива Ужгорода», поряд з іншими активістами, де він став свідком незаконних дій працівників міліції із затримання т.в.о. голови своєї громадської організації – Грегора Віталія та інших активістів, яких потім повезли у міськвідділ. Він готовий був давати свідчення на захист затриманих активістів, в т.ч. і у суді.

Коментарі

Ж
Женя

Це бьанальна провокація, при чому настільки примітивна, що аж приторно.Не побили якогось реально активеіста, якого всі бачили. Дибу, наприклад, чи ту ж Дуб, чи боягуза Щадея. А якогось непонятного чуака, якого басити ніхто там не бачив. Юрішеть, та не забріхйтеся. Заяву написати нічого не вартує. Юрідні полфтичні ігри вже перезодять будь-який здоровий шнузд. Що там Балога говорив про безпредєл?

МС
Микола Староста(Жалива)

Писец,як нажрався і де цей дійсно "херой" був на Народній? Крім дибанутого Диби та його дурочки Дуба та ще п'ятьох "орликів" нікого не було. Всі зади резко підняли та накивали п'ятами. Хтось цьому чуваку морду начесав зараз він "херой" чому не втік,як з Народної?

Т
теперича

ну та тепер каждий дурак буде писати такі заяви каждий хоче бути в політиці наприклад-у мене пропав велосипед,і це повязано з тим що я не голосував за пр а ще треба тут же просити політичного притулку у поляків ригати вже хочеться од тих активіштів таке враження,що опозиція неадекватна психічну неврівноваженність не треба протиставляти організованій силі пр шукайте кращих

П
Політолог

Передивився відео з площі, так цього "хероя" захисника там не побачив.

Читайте також