В Ужгороді Сербайла причепили на "кірпіч" (ФОТОФАКТ)

10
5

Кореспондент Мукачево.net зафіксував черговий "ляп" закарпатських агітаторів. Цього разу тих, які працюють на Андрія Сербайла.

Його прізвище прикріпили на знак "рух заборонено", в народі "кірпіч". Символізм - далеко не на руку кандидату.

До слова, зовсім нещодавно на аналогічному "ляпі" було спіймано агітаторів від ПР, які одного кандидата розмістили на кладовищі, а іншого прирівняли до Сталіна.

Коментарі

С
Сергій

Маратику, ти шось геть вже загнався. Ну, казав тобі "ужгородець" не смішити людей. Це напевно у тебе від твого Бучі КВНщика. А ці відсотки взагалі без коментарів. просто порвав мене. Давно я так не сміявся. Буланов вам бонуси доплачує чи що за те, щоб так ганяти. Буланов - 18%? ))))))))))))))))))))))))

М
Марат

Реальними кандидатами є БУЛАНОВ 18%, Чучка15%, Ковач 16%. Сербайло 4% і Рата 9% то вже минуле! яке поки що ще плентається попід ногами! Не має жодних сумнівів що БУЛАНОВ переможе!

У
Ужгородець

Марат, не смішіть людей. Я розумію, що в штабі вам дають завдання писати позитивні відгуки про Буланова, але перед тим, як шось писати то хоч трохи думайте, бо після ваших дописів низький рейтинг Буланова паде ще нижче. До речі, з чотирьох реальних кандидатів: Сербайло,Чучка,Ратушняк,Ковач хто б не виграв на 68 окрузі, думаю, правильно буде на святкування перемоги ведучим Буланова запросити. Він жеж у нас професійний тамада, хоч нарешті своїю основною роботою займеться.

М
Марат

Буланов єдиний опозиційний народний депутат! Сербайло продався регіонам, бо не знявся на користь Буланова!

У
Ужгородець

Адмін, чому видаляєте коментарі в підтримку Сербайла?

Читайте також