В Ужгороді серед білого дня ловили грабіжника

6
0

У перший день липня ужгородським міліціонерам довелося ловити грабіжника прямо серед білого дня. До чергової частини надійшов тривожний дзвінок з вулиці Бєлінського. Голос повідомив, що тільки що невідомий чоловік спробував пограбувати жінку.

На місце злочину одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Як з'ясувалося пізніше, 43-річна ужгородка, викладачка одного з місцевих ВНЗ, мирно прямувала додому. Раптом до неї підбіг незнайомець і прямо з рук нахабно вирвав гаманець, в якому знаходилося 3000 гривень.

Пограбована жінка не розгубилася, а почала голосно кричати, закликаючи на допомогу перехожих. Випадкові свідки кинулися наздоганяти грабіжника. Інші ж викликали міліцію.

Через кілька сотень метрів люди все-таки наздогнали злодія і затримали його.

Але до приходу міліціонерів той встиг вирватися і знову кинувся бігти. Але від рук правоохоронців сховатися йому так і не вдалося.

Затриманим грабіжником виявився 23-річний ужгородець, який вже й раніше притягувався до відповідальності за пограбування, повідомила кореспонденту UA-Reporter.com начальник Ужгородського міськвідділу ГУ МВСУ в Закарпатській області Катерина Кийович. Нахабу затримано, проводиться слідство.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також