В Ужгороді штрафували "любителів" виносити сміття повз контейнери (ФОТО)

8
9

Загалом було складено за день 13 адмінпротоколів.

В основному порушники несанкціоновано викидають будівельні відходи. Не обходиться і без тих, які вирішують не донести своє сміття до контейнерів.

Ті, хто попався на гарячому сплатить штраф.

Крім цього в Ужгородській міській раді нагадують, що складування обрізаного гілля з дерев, листя, відходів будівельних матеріалів та іншого сміття на територіях загального користування, суворо заборонено.

Лише минулоріч на ліквідацію стихійних звалищ минулого року із бюджету міста витратили майже 2 мільйони гривень.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
любочко

а що таке "безхалатність"? Може треба писати "безвідповідальність". У ціні кожної пляшки є ввртість переробки. А пляшка не саме шкідливе. Її легко утилізувати. А як щодо батарейок? Енергозберігаючих ртутних лампочок? Спалювання палива? Ігнорування протиковідних заходів? Ходять хворі і переносять заразу кашляючи, плюючи, з температурою. Перевіритися не йдуть. Біологічний тероризм майнебезпечний.

Л
Любов

Кожна людина має задуматися коли купляє щось в пластикових пляшках і тому подібне,що з нею далі буде,тому що кожний ту пляшку віднесе до річки... нашим закарпатцям навіть не допомагають контейнери,тому що за них треба платити ...але ми потім заплатимо інакше....природа нам поверне за нашу безхалатність...ми нецінуєио природу ,ми її вбиваємо своїми же руками...

ЦХ
Ця худоба

не тільки $ере ближньому, вона навіть огризається як пес і може вкусити. Німець прийди і вибий то усьо.

Д1
до 15:01

Ти ще забув фейкорусина Менджула Донижньодописовича Справедливого (він же Ужгородець , Мукачево , Мукачівець , Фермер , Водило , Історик , Агностик ) . Цей всратий фрас мало того що в реалі гадить як двісті циганів і триста кацапів , так ще й в коментах тут підгаджує як десяток ыстыків і шоні-майдаунів.

Д
дідо

я усе умітував з балкона, умітуву і буду умітувати. Я так научив ромаріка, майдаунчика! А шо думаєте, поскачете і буде рай? Кончена країна, куда умітувати? Пострижуся і з балкона долів волосся умітуву. А куда? Най жек з обсє прибирає! Не страна а зборище скачучих дебілів!

Х
Хуторянин

Но пацканота

У
Ужгородець

Не місто , а хутір з понаїхавшими москалями -переселенцями , горянами з амбіціями вівців , дрібного криміналу з усіх куточків України та циганоти зі всіх можливих таборів . Жах , а не облцентр. Та й ніхто вже , мабуть, так не вважає.

Ж
Жона

На фото видно наметали під стіну дома, а там якраз вікна открили на першому етажі подихати тим гівном

Ч
Чоловік

Хуже скота

Читайте також