В Ужгороді Швабську ремонтуватимуть після Гагаріна

8
0

Уже в найближчі тижні в обласному центрі ремонтуватимуть вулицю Гагаріна – від об’їзної дороги і до вул. Краснодонців, - про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції міський голова Віктор Погорєлов.

 

 "Ми запланували серйозні роботи: ремонт Гагаріна буде не ямковий – там суцільно замінять покриття, і у серпні вулиця матиме вже інакшу якість", - акцентував мер. "Потім служби мають взятися за Мукачівську, і там працюватимуть не лише з покриттям дороги, а й повинні відновити тротуари, мені обіцяли почати з наступного вівторка", - сказав Віктор Погорєлов. 
 
Саме від робіт на Мукачівській залежать терміни ремонту Швабської, де запланована масштабна реконструкція: ці вулиці треба оновлювати почергово, аби вони могли "підміняти" одна одну в розподіленні потоку транспорту.
 
Старт підготовчих робіт на Швабській запланований після 20 серпня, там передбачена й заміна водогону. Утім, на жаль, цього року всіх запланованих робіт із повної реконструкції вулиці виконати не вдасться – замало коштів, і Швабську оновлюватимуть поетапно. 
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також