В Ужгороді «Спартак» поступається двічі

12
0

Сьогодні в ужгородському спорт-комплексі «Юність» гандбольний клуб «Карпати» завершив серію матчів 6-го туру жіночої Суперліги. Суперником підопічних Бориса Петровського був столичний «Спартак», який приїхав до Ужгорода у статусі команди без зазіхань на призові місця чемпіонату: до матчу з «Карпатами» кияни посідали 5-ту сходинку першості.

Врешті й тут команда зі столиці вкотре загартувала факт гри, що називається зірок з неба не хапати.

«Карпатам» перемога у протистоянні зі «Спартаком» необхідна була для того, аби закріпити за собою 2-ге місце в турнірній таблиці. Водночас, як з’ясувалося, звитяга дозволила нашим гандболісткам скоротити відставання від лідера першості — криворізької «Спарти», котра несподівано втратила залікові бали у матчі з П. Університетом.

П’ятничне протистояння «Карпат» зі «Спартаком» команди провели у відносно рівній боротьбі. З перших хвилин гості взяли ініціативу до своїх рук, і тривалий час змушували ужгородок відіграватися. Проте гостинний прийом для киян тривав недовго: підопічні Бориса Петровського швидко вирівняли ситуацію, а фінальна сирена зафіксувала перемогу закарпаток з гандикапом у 5 м’ячів — 28:23.

Найрезультативнішою у складі господарів стала Наталія Семаль (8 м’ячів), яка, до слова, як і в наступному поєдинку, не втомлювалася вправно виконувати численні пенальті у ворота гостів. Туркало та Аліса Шолковська провели по 7 влучних кидків.

Незважаючи на втому після виснажливого, першого поєдинку, наступного дня матч видався ще більш результативним. І знову ж таки,перші 15 хвилин стартового періоду «спартаківці» провели за своїм сценарієм. Лише за десять хвилин до завершення дебютної частини матчу, «Карпати» вперше виходять вперед завдяки м’ячу Туркало.

Здавалося, до перерви, ужгородкам перевагу вже не розтринькати. Однак, 13:13 — з таким рахунком команди пішли відпочивати. У завершальній частині зустрічі господарі вкотре підтвердили приємну тенденцію — як правило, у другій тридцятихвилинці малюнок гри помітно змінюється на користь «Карпат». До кінця матчу «Спартаку» жодного разу не вдавалося організувати штурм, який дозволив би їм повести у рахунку. Зрештою повторювати зайвий раз щодо переможця, думаю, у такій ситуації не слід: загальний підсумок дуелі — 31:27.

Наступний поєдинок команда Бориса Петровського проведе 18 та 19 лютого в гостях у П. Університету.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також