В Ужгороді спарингувала гандбольна молодіжка

9
0

Результат: одна перемога, дві поразки

З 20-го по 22-е лютого в Ужгородському спорткомплексі «Юність» в рамках підготовки до відбірного турніру до Чемпіонату Європи, жіноча збірна кадетів України ( U-17) провела три товариські зустрічі. Перші дві ігри українки зіграли зі словацькими ровесницями.

Першу зустріч програли з рахунком 26:27, у другій же забили стільки ж м’ячів, але пропустили набагато менше, тому виграли 26:21. У третьому ж поєдинку проти збірної виступив молодіжний склад команди «Карпати-УжНУ». Нашій молоді збірниці також програли, причому втретє поспіль забили впродовж маьчу 26 м’ячів – 26:29.

До речі, у складі збірної України було троє за карпаток, які нині виступають за межами області. Так, вихованка «Карпат» Андріана Погань захищає клубні кольори львівської «Галичанки», а же дві дівчини х Хусту вчаться й грають у Броварській Академії-інтернаті.

Відбір до ЧЄ пройде наступного тижня у Львові. Змагатимуться за вихід до фінальної частини, окрім українок, росіянки, шведки, та гречанки. Фаворитами турніру вважаються росіянки та українки.

ЗІА «Простір»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також