В Ужгороді сталась ДТП за участі судді Ужгородського міськрайонного суду (ФОТО)

14
9

Аварія трапилась сьогодні о 7:40 годині на об‘їзній Ужгорода біля заправки Shell.

Як розповів закарпатський журналіст Віталій Глагола, водієм одної з авто є суддя Ужгодського міськрайонного суду Тамаз Деметрадзе.

"Тут Mercedes-Benz судді зіткнувся із Renault Megane червоного кольору. Водія (білоруса) та пасажирку Renault (мешканку Тячівського району) госпіталізовано до лікарні. Їх довелось витягати з авто за допомогою рятувальників. Хто винен у зіткненні поки невідомо. Винуватця встановлюватимуть слідчі Головного управління Нацполіції Закарпатської області", - написав Віталій Глагола у мережі.


Коментарі

Й
йовжі

Цей суддя то взяточник перший у цьому судді і дуже працюе на поводку поліціі з ними в долі бог му покаже це лише попередження перше

ДН
До нижнього

Ти бачу маеш великий досвiд стрiляти в гатi !!! Тому , не суди по собi, срун сыкошный зезалуписькый !! Пiсравiсся, а типир включай 95 квартал, розсмiжи дебiла, лiгу смiху , а потiм дiзель шоу та ржися , быку !!! Бульше толку з вас любителiв сушити зубы пуд гумор для розумово вiдсталых не узмеш !!!

Д"
До "до нижнього"

Коли будешь стрiляти - не всерися вiд страху. I знай, що стрельнуть у вiдповiдь

И
Иыоки

Зеленський прийде -порядок наведе!!!!! Правда, зедрочеры ??? А ну , берiть горницi на бошкы та бiжiть скакати на майдаун !!!! Краще стало жити ...? Що змiнилося на краще ??

ТС
Тот самий

А точно що тільки мерц і рено? У мерца тільки косметику треба робити а у рено морди нема + криша поїхала і бочина. І на фото видно там стоїть прицеп грузовий. Скоріш за все і там дтп трох авто.

НТ
но та пак ми го

раз суддя, то апріорі винен білорус. А поліція і до тепер шукає чорну БМВ АО0217 шо знесла жіночці дзеркало.... Поліцаї на рівні, продалися за 20 доларів.

ДН
До нижнього

Мене влаштуе, коли цих корумпованих суддiв, прокурорiв, чинуш рострiляють, конфiскують майно ! Тебе така вiдповiдь влаштовуе , нижня марга ?

ВД
вам дебилам

вам дебилам хрен угодишь. судья на бентли - ганьба, судья на такси с пробегом 400 тыс - ганьба.

Л
Лоці

Суддя на мерсі-таксі....... ганьба

Читайте також