В Ужгороді стартувала 7 обласна спартакіада працівників освіти

8
0

Переможці, крім трофеїв та грамот, отримали ще і цінні подарунки від Єдиного Центру

      Сьогодні, 23 травня, в обласному центрі на стадіоні «Авангард» стартувала 7 обласна спартакіада серед вчителів та вихователів навчальних закладів Закарпаття. На змагання з’їхалося понад 500 учасників. Це, загалом, 18 команд із усіх районів, а також із кількох райцентрів області.

Педагоги змагалися у 9 видах спорту у 123 призових категоріях. Долучилася до організації змагань і Закарпатська обласна організація Єдиного Центру та її голова Іван Балога. Активісти партії привезли на «Авангард» 123 призи. Відтак усі переможці змагань, окрім спортивних трофеїв та грамот, отримали ще і цінні подарунки від Єдиного Центру – за 1 місце кавоварку, за 2 – праску, за 3 – електрочайник. Крім того, у сімейних змаганнях «Веселі старти», у яких педагоги прийняли участь зі своїми дітьми, найменші переможці отримали від Єдиного Центру у подарунок 3 мобільні телефони – відповідно, за перше, друге та третє місця, які посіли вони зі своїми батьками. Вітання та подарунки від імені Закарпатської обласної організації Єдиний Центр та її голови – Івана Балоги, переможцям вручила керівник Секретаріату Ужгородської міської організації Єдиного Центру Ярослава Гасинець.

Для усіх переможців вручення додаткових подарунків від Єдиного Центру стало приємною несподіванкою, тож вони висловили активістам партії свою вдячність. За їх словами, цінні і потрібні для дому призи стали для них додатковим стимулом для звершення нових спортивних перемог.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також