В Ужгороді стартував конкурс дитячого малюнку

9
0

22 вересня в Ужгородському прес-клубі було оголошено початок конкурсу дитячого малюнку на тему «Ужгород — найкраще місто України».

Юлія Миронова, представник ГО «Культурно-Мистецької Фундації "ПораБуло"» розповіла, що юних ужгородців віком від 5 до 15 років запрошують подавати на конкурс свої малюнки, які повинні, за ідеєю конкурсу, складатися з двох частин. Ідея конкурсу полягає у тому, що діти і підлітки зображатимуть те, що їм у місті не подобається, а поряд — все, що потрібно зробити для покращення Ужгорода, яким він має бути. На звороті слід вказати прізвище автора, його контактні телефони. Також дітям пропонують додати кілька речень про рідне місто — що, на їхню думку, слід змінити чи покращити. Організатори сподіваються, що участь у конкурсі візьмуть учні всіх ужгородських шкіл, самі ж роботи збиратимуть у спеціальну скриньку в Палаці дітей та юнацтва до 15 жовтня. 16 жовтня відбудеться відкриття виставки малюнків у Падіюні, яка триватиме тиждень. 

Роботи оцінюватимуть у трьох номінаціях: відповідність оголошеній темі, якість виконання малюнку та глядацькі симпатії. До складу журі увійдуть фахівці з коледжу мистецтв, а також художньої школи Падіюну. Діти самі презентуватимуть свої малюнки, тож матимуть нагоду розвинути навики спілкування і комунікації, вчитимуться презентувати власні напрацювання.

Захід відбувається у рамках однойменного проекту Громадянської платформи «Створимо краще місто в Україні», ініційованого активними ужгородцями на чолі з Володимиром Приходьком.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також