В Ужгороді стартував традиційний фестиваль чеського пива (ВІДЕО)

5
7

Фестиваль проходить в обласному центрі Закарпаття вже кілька років поспіль і являється частиною міжнародного співробітництва із краєм Височіна. Відкриття пройшло в п’ятницю, 1-го серпня.

Фестиваль “Єжик” традиційно проводили в центральній частині Ужгорода. Цьогоріч із багатьох причин прийняли рішення перенести місце проведення до Боздоського парку. Основний наплив відвідувачів очікують на вихідних,  однак офіційне відкриття заходу пройшло по обіді в п’ятницю.

Також на відкриття фестивалю прибули представники чеського міста Іглави, з яким Ужгород має досить тривалу історію співпраці. На гостей тут очікує перш за все можливість скуштувати справжнє чеське пиво, а також – розваги у народному стилі.  Чеський ансамбль протягом двох днів демонструватиме свою вокально-танцювальну програму, передає телеканал М - студіо. 

Коментарі

Г
городянин

Були сьогодні в парку, взяли пиво Гранат.... офігенне пиво, мало газоване, добре дає в голову.... тільки дає приємно, голова не болить, спиртне в подиху не відчутне но в ьілу і в голові розслабон!!! Ціна пив за 0,5л від 20 до 25гр..... доречі сьогодні в пивній точці (хто знає де знаходиться той знає)20% скидки.... короче завтра понеділок (вже сьогодні) Короче адмін... сорі за помилки, дуже файне пиво було:)

ДХ
Для хама

И еще, обратите внимание, что по-чешски Jihlava, по- немецки Iglau. А ваше правописание странное. Осмелюсь спросить- Великий Березный?)

ДХ
для хама

Если не ходили в школу, то объясняю. Чешская республика состоит из Чехии, Моравии, Силезии и Глучинска. Посмотрите на карту. И на сам герб ЧР. Люди в ЧР очень четко отличают Чехию от Моравии. Я знаю, что чехи любят, поскольку живу тут уже 30 лет) И, кстати, правильно пишется !"гАстарбайтер"!. Словарь Ва в руки. Да, насчет села, это правда. ПНо и вавтора указывайте- Энди Вархол, словацкий русин.

ДХ
Для хама

112 абсолютно правий: пиво рідкісне г..но, в Чехії його справді не п'ють. Там поважають сорти Плзенського праздрою, а цю дрянь нам вже декілька років возять під виглядом фестивалів. Це все одно що поовести фестиваль Мівіни. )))

A
andrew89

Наздар! То в Ужгородців зараз проходить фестиваль пива у Празі.

Д1
для 112

Хочешь зарисоваться,что самый умный дурак? 1. Iglawa - Чехия 2. Морава - река в Чехии, отсюда и край. 3. Ты не учи, что Чехи любят, а что нет. Тебя они точно не любят. 4. Не умничай, гостарбайтер. Вышел из села, но село никогда не выйдет из тебя.

1
112

Йиглава- это вообще-то не Чехия, а Морава. А пиво "Ежек"- редкостные помои, в Чехии его не любят.

Читайте також