В Ужгороді стартує ПораБуло Фест

11
0

Фестиваль ПораБуло Фест 2010 дає можливість глядачам стати учасниками, а учасникам – глядачами. Давно пора було об’єднати образотворче мистецтво, музику, спорт, майстер класи та цікаві шоу в повний смачний фарш.

Заходите до амфітеатру… знайти буде неважко, в цей день прямуєте за натовпом. Отже, заходите на територію амфітеатру вже під веселу музику.

Далі натовп розділяється: любителі естетики та мистецтва спочатку відвідують експозицію художніх робіт: живопис, графіка, колаж, фотографія. Виставка знаходиться в приміщенні амфітеатру.

Шанувальники ж активного відпочинку одразу прямують до сцени. Тут на кілька годин можна забути про нудьгу та тишу. На сцені під ритми драйвової музики демонструють свої досягнення майстри бойових мистецтв: айкідо, карате, ушу.

Якщо ви не звикли до ролі пасивного глядача, то в цей самий час, невідходячи від сцени, маєте змогу проявити себе в різних цікав остях: майстер-класи з деку пажу, розмальовування одягу, боді-арту, татуажу хною. Якщо вас не влаштовує ваша зачіска, маєте шанс змінити образ з допомогою майстрів-перукарів.

У проміжках між виступами на сцені спостерігайте за результатами плідних тренувань ужгородських вело-трейсерів та роллерів.

Ви прийшли з дітьми? Чи може в самих ще дитинство в голові? Тоді дорога вам до дитячого майданчику =) Поряд, відмуватиметься запускання повітряного змія та позитивне видування до космосу безліч мильних бульбашок, приєднуйтесь, позбавляйтесь негативу.

Коли знову звернете увагу на сцену, не лякайтесь – ніхто не впаде, це професійний паркур, екстремальні стрибки з висоти та через перешкоди – відпрацьовані. Не намагайтесь повторювати!!!

Завершать спортивні виступи майстри спорту з фехтування. Це, також, не варто повторювати в домашніх умовах.

Відчуйте себе світською персоною - на сцені демонстрація шедеврів молодих дизайнерів одягу. Будьте певні – це актуальніше за світові тенденції.

Стомившись від активностей завітайте до царства спокою та релаксу. Чай, ароматерапія, кава, затишна обстановка.

Для активних глядачів – брейк денс від бенду boogie skillz

Тим часом під сценою процесс створення шедевральних полотен прямо у вас на очах. Художники малюватимуть цілий день, тож відтепер знатимете всі етапи сворення картини. Доречі, всі творіння художників, як з виставки, так і написані вживу, ви зможете придбати на аукціоні. Кошти підуть на підтримку мистецтва.

Вас хвилює питання сміття в місті, та області в цілому? Нас – так! Тому влаштували таке дійство – трохи перфоменс, трохи майстер-класс, трохи розвага – створення мистецьких інсталяцій, використовуючи сміття, як сировину.

Важливий пунктик в програмі – театральний перфоменс, це ознайомить вас з новими тенденціями сучасної драми.

Що таке флешмоб знаєте? Тоді приєднуйтесь. Не знаєте? Тоді це - сюрприз.

Музика від діджеїв поступово зміниться на живу у виконанні талановитих музичних гуртів. Під музику натовп розважатимуть модернові виступи танцювального колективу. Між виступами око глядача вражатиме вогняне шоу, та не менш видовищне шоу з діодними кульками.

По закінченні гучної програми відвідувачі фесту зможуть поринути у світ кіно. В приміщенні амфітеатру – показ короткометражних стрічок з конкурсної програми фестивалю «труба», що проводиться вдруге в ужгороді.

Також вночі весела та драйвова вечірка від діджеїв.

Зробимо все для того, щоб 4000 гостей були позитивно вражені результатом побаченого, прийняли якомога активнішу участь та з нетерпінням очікували нового ПораБуло 2011.

Місце проведення: м.Ужгород, Амфітеатр, вул.. Орлина, 13.

Дата проведення: 2-3 липня, 2010р.(п’ятниця, субота)

Час проведення: І день: з 16 до 6; ІІ день: з 16 до 3.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також