В Ужгороді створять Громадську раду при ДПС

9
0

Державна податкова служба у Закарпатській області нагадує, що у зв’язку з ліквідацією ДПА у Закарпатській шляхом реорганізації в ДПС у Закарпатській області, завершуються повноваження Громадської ради при ДПА у Закарпатській області і буде утворена Громадська рада при ДПС у Закарпатській області.

 

Відповідно до порядку формування нового складу Громадської ради, визначеного Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010р. №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», до складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства). До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.
 
 Утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів зі створення Громадської ради при ДПС у Закарпатській області, до складу якої увійшли представники інститутів громадянського суспільства, і визначено дату проведення установчих зборів – 17 травня 2012 року о 15год.00хв. (у залі засідань ДПС у Закарпатській області).
 
Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також