В Ужгороді судять Сачка з ПС, в тому числі – за візит на дачу Медведчука

3
8

Розгляд справи Олександра Сачка проходить в Ужгородському міськрайонному суді. Це підготовче засідання.

Екс-лідеру політичного крила Правого Сектору Закарпаття інкримінують порушення закону під час так званої народної люстрації, у тому числі візит на «дачу» Віктора Медведчука.

Нагадаємо, нещодавно ГПУ оприлюднила деталі справи Олександра Сачка, згідно з якими його звинувачують у тероризмі. Також Сачка нещодавно було навіть затримано в Києві.

Коментарі

І
Іван

убд молодець конкретно чітко і логічно , слава Богу що є ще багато порядних людей, у нас , душа радується , що люди прекрасно розуміють ситуацію , іде повне знищення України як держави і знищення народу , простого народу , Плюс повна деградація яка зашкалює.

Д1
до 13 56

за власну собственость кібо до тебе у квартиру залізли ці наркомани ревав бись як свиня у помоях

Н
нянько

країні настає повний "рошен"!

Т
Туров

Подякуєме ПС та америкосам за "революцію гідності".

СК
Степан Крук

Нич з того не буде! Бо Сачок, то такий сачок, що сачкане від суду!

.
...

Судять за візит на дачу Медведчука я правельно зрозумів? Вже спокійно ходити не можна? На дачу аби піти треба ордер просити?* чи Медвечук у нас якась режимна установа? Більше конкретики панове!

РМ
Русин Марк Иванович

правильно и роблять !!! организатор незаконного банд формування тай ще из чужою для Закарпаття и України ІДІОЛОГИЕЮ !!!! КАНЕШНО кроми ГАЛИЧАН. САМИХ БИЛЬШИХ СЕПАРАТИСТИВ НА УКРАЇНІ !!! У МОЇЙ БАГАТОНАЦІОНАЛЬНІЙ КРАЇНІ

У
убд

ПОЗДОРОВЛЯЮ ВСІХ УКРАЇНЦІВ, ЗА ШО БОРОЛИСЯ, НА ТЕ І НАПОРОЛИСЯ!!! БУВ ОДИН БАРИГА-ПРЕЗИДЕНТ, А ТЕПЕР ДО ВЛАДИ ПРИЙШОВ ЩЕ ЦИНІЧНИЙ БАРИГА, НА КРОВІ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ, ЯКИЙ ЦИНІЧНО БРЕШЕ ВСЬОМУ СВІТУ, ДРАНИТЬ КРЕДИТИ ПРИ ТОМУ ЩО САМ МІЛЬЯРДЕР, І ПРОВОДИТЬ ГЕНОЦИД НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ!!!

Читайте також