В Ужгороді таксист-олень припаркувався посеред пішохідної зони (ФОТО)

8
8

Фотодокази опублікували у соціальній мережі "Фейсбук".

На фото можна побачити, таксист служби "002" припаркувався на пішохідній зоні на Волошина.

Хіба людина, професія якої пов'язана з автівкою, не має знати правил дорожнього руху?

Коментарі

У
Ужгородець

Ви вирішили когось виставити дурнем, а Вам самим показали, що Вам до розумного далеко.

У
Ужгородець

Рекомендую для початку Вам уважно прочитати 26 розділ ПДР: "Рух у житловій та пішохідній зононі", а потім щось тут писати. Крім того поняття "спальний район" в ПДР взагалі не існує. Існують поняття "пішохідна та житлова зона" і рух ТЗ в них чітко регламентований в ПДР. Це по-перше. По-друге: під'їзд у цю зону з вул. Капітульної (вище ТЦ "Едельвейс"). По-третє: водій по тротуару не їздив (там суцільна пішохідна зона в незалежності позначена вона знаком чи ні) і, до речі, згідно ПДР заїзд на тротуар дозволяється для паркування ТЗ.

У
Ужгородець

А при чому тут чи є знак, чи нема? Я Вам процитував Правила Дорожнього Руху, згідно яких він мав право заїхати в пішохідну зону для обслуговування магазину.

В
Вася

ну з чого ви взяли шо він їхав через міст ? но ніхто не бачив а ви ляпаєте язиком як їхати від храма, там є проїзд де можна заїхати у пішоходну зону на машині, чи ви як думаєте товар у магазини у руках носять??? чи люди які заселяються у квартиру та дивани/шкафи/піаніно тоже у руках несуть? підїзд є не через пішохідний міст. єдине питання чи мав він право то робити, а на це уже я працівники ДАІ ....ну ніби є, але їх нема...ну ви поняли ))

ДУ
До Ужгородця

Тобто, з ваших слів можна судити що можна їздити по тротуарі. Звісно також можна їздити через пішохідний міст... По перше там нема знаку пішохідна зона. Так він був, але його спиляли, а потім знов поставили, а потім знов спиляли... По друге (не буду перечитувати повний текст, напишу коротко, зрозуміло) в плані міста вказано що це спальний район без під'їзду автотранспорту! Так як це не пішохідна зона, "район" без під'їзду то любий автомобіль який знаходиться там порушує ПДР. Коли видавали так званні проїзні в центр міста, поставили знак. Потім звісно його зрізали.

У
Ужгородець

Таксист під'їхав туди на прохання дівчини, яка являється власником магазину, що знаходиться в пассажі. Для того, щоб допомогти погрузити великі, тяжкі коробки с товаром. Після чого уїхав, не простоявши там і 10-ти хвилин. Згідно п. 26.3 ПДР України, цитую: "26.3. У пішохідну зону Дорожній знак 5.33 в'їзд дозволяється лише транспортним засобам, що обслуговують громадян і підприємства, які розташовані у зазначеній зоні, а також транспортним засобам, що належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, чи автомобілям (мотоколяскам), позначеним розпізнавальним знаком Інвалід «Інвалід» якими керують водії-інваліди. Якщо до об'єктів, розташованих на цій території, є інші під'їзди, водії повинні користуватися лише ними. Отже, згідно ПДР, таксист мав право заїхати туди для обслуговування магазину, оскільки альтернативного під'їзду до нього не було. Висновок: це не таксист олень, олень той, хто не знаючи ПДР запостив сюди це фото.

М
Мукачівець

а про мукачівських оленів-таксистів навіть нічого писати, особливо про того, що має ззаді надпис Вольгора. Цьому таксисту односторонній рух не поміха, бо він може напряму їхати через пішохідну зону, так ближче.

У
Ужгородці

А в Ужгороді таке є нормою. Міліція не реагує

Читайте також