В Ужгороді троє 11-річних циганчат згвалтували 7-річного хлопчика

18
1

До ужгородським правоохоронцями звернулася схвильована 31-річна ужгородка ромської народності. Жінка розповіла, що її 7-річного сина згвалтували троє старших хлопчиків.

 

Коли міліціонери виїхали на місце в мікрорайон Радванка, з'ясували, як Усе було. 
 
В один з серпневих днів 7-річний хлопчик ромської народності вийшов погуляти на вулицю Козацьку. 
 
Там росте дуже велике дерево, на гілках якого діти облаштували собі ігорний будиночок. Погравши трохи під деревом, він почув голос зверху знайомих хлопчиків. Ті запрошували його піднятися нагору. Коли він виліз на дерево, хлопчики почали змушувати його задовольнити свої сексуальні потреби неприродним шляхом. В іншому випадку загрожували скинути дитини з високого дерева.
 
В результаті малюку не залишилося нічого іншого, як прийняти їх вимоги. Повернувшись ввечері додому, дитина нічого не розповів дорослим, а тільки замкнувся в собі. Наступного дня до них в дім прийшла сусідка, яка і розповіла про чутки, які на той час вже встигли поширитися по вулиці.
 
Розпитавши сина, жінка дізналася, що це дійсно правда. Після чого вона і звернулася в міліцію. 
 
Затриманим хлопчикам виявилося всього по 11 (!) Років. До міліції вони прийшли разом з батьками. У всьому діти зізналися, розповівши, що подібне бачили по телевізору. 
 
Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 153 частиною 3 Кримінального кодексу України - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом. Але оскільки дітям ще не виповнилося 14 років - віку, з якого настає кримінальна відповідальність - покарання за злочин можуть понести батьки в рамках, передбачених законом. Крім того, ці діти будуть взяті на облік в міліцію. 
 
Виконуючий обов'язки начальника відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх Василь Шовак рекомендує: для того, щоб не допустити статеві злочини батьки повинні пояснювати дітям з раннього віку про статеві стосунки. Крім того, з питань дитини батьки повинні робити висновки, про що розповідати дітям перш за все. Перед тим, як вийти на вулицю, діти повинні попередити батьків, куди вони йдуть, і коли повернуться. Також діти повинні розуміти, що повертатися додому потрібно у встановлений батьками час. Дорослі повинні навчити своїх дітей за зовнішнім виглядом розрізняти людей, які можуть нести небезпеку. Потрібно чітко пояснити своїм чадам про те, що не можна сідати в машину до незнайомих людей, приймати від таких подарунки без дозволу батьків. У випадку, якщо незнайомець почне застосують до них силу, треба кричати, тікати. Потрібно навчити дитину в усьому визнаватися і розповідати батькам, для того, щоб отримати повну інформацію у випадку, якщо відбулося непоправні. Також дорослі повинні пам'ятати: на статеві злочини йдуть зазвичай ті, хто добре знає дитину. Також в тому випадку, якщо статевий злочин вже відбулося, потрібно викликати міліцію, і в жодному разі не робити з цього сенсацію, щоб не травмувати психіку дитини. А самого потерпілого потрібно заспокоїти.

Коментарі

С
Саша

Шо зробиш, цигани є цигани)

Читайте також