В Ужгороді трьох молодиків затримали на місці злочину (ФОТО)

8
4

Трьох чоловіків, які, імовірно, намагалися вчинити крадіжку, спіймали 27 січня, близько 2-ї години, на вулиці Цегольнянській.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що до правоохоронців зателефонував чоловік та повідомив, що бачив, як троє невідомих відкрили люк і, ймовірно, намагаються викрасти комунікаційний кабель.

Прибувши на місце події патрульні виявили трьох чоловіків, які стояли поруч із відчиненим люком. Про причину свого перебування там жоден із них не зміг чітко пояснити.

Відтак, патрульні доставили громадян до Ужгородського районного управління поліції, надалі деталі встановлюватимуть слідчі.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ММ
Мирослав Можевенко

Шо там выше написано???

ДЦ
до Ціґаня

Ти небораку заєбав в латоричному дворови гроші клянчити

Ц
Ціґань

Я бов четвертий, та стоявим на щухері. Айбо мене не ймили, бо мене ніґда немош имити.

О
Однокамушкін

ймовірно безробітні з ймовірною судимістю ймовірно хотіли жерти, пити, курити. Серед них ймовірно були Майдаун, Ромаріо (тот шо ймовірно здох) і Дідо (мабуть дідо, бо онуків і діти не має через орієнтацію). Тому з невеличкою вірогідністю мош запідозрити, що існує ймовірність, що уночі, у люкові, з намотаними на руки 70м кабелю це сталося випадково. Бо з ким не буває. Ідеш уночі з цімбором, люк відкритий. Ти падаєш, плоскогубцями ціпляєшся за кабелі, які намотуються. Лише суддя, може точно уповісти, чи то кралідка. Тот суддя, шо на шухері стояв.

Читайте також