В Ужгороді триває свято молодого вина (ФОТО)

9
5

Свято молодого вина триває три дні: з 15 по 17 листопада.

Під час свта всі охочі можуть безкоштовно продегустувати  молоді вина закарпатських виноробів, придбати за помірними цінами вподобаний напій, узяти участь у розважальній програмі та разом із фольклорними колективами міста заспівати улюблених закарпатських пісень.

Крім широкого асортименту вин на святі представлено мед, різноманітну продукцію бджільництва, сувеніри.

А усіх поціновувачів сонячного напою запрошують завітати у винні льохи, адже тут представлено дуже багато сортів вин на будь-який смак. Це і сухі, і десертні напої. Троянда Закарпаття, Кагор, Кадарка, Чорний Принц, Космічне  - ці та багато інших сортів можна відшукати на святі.

Фото дивіться тут.

Мукачево.net

Коментарі

ДМ
Др. Мальтус

Платникові податків: Винороб має заплатити 500.000 гривень в рік (незалежно від обсягу виробництва). Ні на які поступки в цьому питанні (наприклад, платити як за кордоном - за кожен літр вина, шляхом купівлі відповідної акцизної марки або десь так) уряди Азарова і папєрєдніків не бажають. Бо їм не потрібний дрібний та середний алко-бізнес, їм потрібні заводи-гіганти, які фігачать "водку" (не плутати з горілкою), фальшиве пиво та фуфлове вино зі спирту та фарбників. То ви на їхньому боці?

О
Орест

Чому нема фото? бо нема вина. молодого вина на фестивалі нема! а є самогонка у бутилках зпід водки, є ізабелла, задолбала вже. ЧОму ніхто з поважних виноробів не приїхав? спитайте себе! Бо вони себе поважають.

С
Степан

Шановний автор статті, виправте, будь ласка, помилку в останньому абзаці статті. Замість "винні ЛОХИ" - "винні ЛЬОХИ". Розумію, що дегустація і все інше, та якось образливо вийшло. Дякую за порозуміння

ПП
Платник Податків

Я як сумлінний платник податків задаюсь собі питанням, чому я повинен їх сплачувати вчасно і в повному розмірі? Коли податкова припинить бардак в торгівлі підакцизною групою товарів в Ужгороді? Чому виробники продають вино без ЛІЦЕНЗІЇ на право його виробництва? Ви тільки подивіться які морди віджерли так званні виробники вина. Особливо в Берегсазі, поодівали як клоуни якісь мантії, а любити державу, сплачуючи податки, нікому.Прийдеться писати на фейсбук Азарова.

V
Vanja

Свято вина і жодної фотографії! Добре що хоч написали!

Читайте також