В Ужгороді триває третій день силового багатоборства (ФОТО)

22
1

Cьогодні, 24 квітня, ЗОШ №15 приймала змагання третього дня відбіркового туру першості міста із силового багатоборства серед шкіл міста.

Змагались команди ЗОШ № 15, Зош № 12,Зош №  19 та № 8.

Вже традіційно учасники почали із жиму штанги лежачи та підтягування на перекладині, і закічили армрестлінгом.

В жимі штанги лежачи  ( із технічних причин 45 кг ) на рази аж троє спортсменів посіли третє місце з результатом 28 разів - це учні 12ї школи Блицяк Богдан та Перестрібов Крістіан, а також Назаров Віктор із команди господарів. Другим із результатом 41 повтор став Балога Сергій ( ЗОШ № 19 ) і переміг Балашов Анатолій із 8ї школи  - 44 повтори.

У підтягуванні на перекладині - третє і друге місце із результатом 24 і 30 разів посіли Олександри Дідик і Фанта ( обидва ЗОШ 19 ), і переміг з результатом 31 раз Якименко Олексій ( ЗОШ № 15 ). 

Як завжди, гаряче було в армрестлінгу, де перемогу здобув Анатолій Балашов, друге місце за Сергієм Балогою, третім став Мікловцик Михайло із ЗОШ № 8.

В командному заліку третього дня відбіркового туру перемогла команда ЗОШ № 19, яка і побореться за головний приз у фіналі, що відбудеться 30 квітня о 14 годині в ЗОШ № 3.

У загально міському фіналі візьмуть участь команди - переможниці відбіркових турів, а також переможці і призери кожного туру в окремих вправах.

 

Коментарі

ВM
Вебсамер Misanthrope

І.Баран, цікаво яка система в змаганнях? 14 річні (9 клас) на рівних з 17 річними (11 клас)? Як рахують перемогу, сумарно від чого конкретно? Х підтягування + Х жим + Х арм команди?

Читайте також