В Ужгороді утворюються стихійні зелені зони (ФОТО)

10
0

Доки міська влада роздає землю під забудову, деякі зі старих ділянок повертають собі колишнє обличчя.

Мова йде про недобудований об’єкт по Студентській набережній біля гуртожитку та Ротарі-парку.Частина ужгородців в соцмережах чи то жартома, чи то всерйоз стверджують, що там вже можна навіть ловити рибу.

Згідно з наявними в управлінні містобудівного комплексу та земельних ресурсів (управлінні архітектури та містобудування) матеріалами, там було розпочато будівництво багатоквартирного 9-ти поверхового житлового будинку з офісними приміщеннями дочірним підприємством "Сі Пі Ем Білдінг Юкрейн" на підставі рішення виконкому від 28.02.07р. № 63, дозволу на виконання підготовчих робіт наданого міською інспекцією ДАБК 15.05.2007р. № 69.

З кількох Інтернет-ресурсів відомо, що саме  "Сі Пі Ем Білдінг Юкрейн" звело комплекс «Боздош-Еліт» в районі Боздоського парку.

Будівництво було розпочате на земельній ділянці, яка знаходилася у приватній власності п/п Антал Діани Томашівни та перебувала в оренді у ДП "Сі Пі Ем Білдінг Юкрейн".

Підстави призупинення будівельних робіт Ужгородській міській раді не відомі. Хоча на одному з виконкомів мер міста Віктор Погорєлов казав, що у власника будови фінансові проблеми, але подальша доля ділянки йому невідома.

А взагалі наявність такої закинутої ділянки, де люблять бувати бомжі, наркомани  та різні підозрілі особи біля гуртожитків не дуже бажана. Тим більше ділянку біля гуртожитків зовсім не прикрашають земляні насипи, повалена огорожа та інший будівельний мотлох. Особливо страждають студенти перших поверхів, адже вони вимушені споглядати цю красу щодня.

Відповідальна за цей безлад міська влада, адже за благоустроєм міста повинна слідкувати  муніципальна поліція. Про жодні дії останніх щодо вищезгаданого об’єкту наразі невідомо.

Мукачево.net 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також