В Ужгороді, в обласному онкологічному диспансері висадили хризантеми (ФОТО)

16
5

В Ужгороді, в обласному онкологічному диспансері висадиди тисячу кущів яскравих хризантем.

За півтори години територія медичного закладу перетворився у різнобарний килим. Медики стверджують, що позитивний настрій, гармонія та гарні емоції є складовою здоров»я  та сприяюють швидшому одужанню пацієнтів.  

За словами головного лікаря Закарпатського обласного онкодиспансеру Андрія Русина подарували ці квіти компанія Roche, а втілити задум допомогла обласна асоціація онкологів. «Людина приходячи до нашого закладу повинна із самого початку отримувати тільки позитивні емоції і бути налаштованою виключно на одужання. А ми вже як лікарі докладемо всі зусилля щоб максимально допомогти», -  зазначив головний лікар закладу.

Згідно символиці хризантема дарує довголіття, щастя та тепло. Її вважають символом мужності, влади і навіть безсмертя. За філософськими трактатми споглядання  краси цієї квітки навіює думки про минуле, допомагає проаналізувати помилки на життєвому  шляху  і дарує мудрість, яку отримує людина, здолавши ті чи інші випробування.  

Коментарі

У
Уважний

А де шльопанці? І в халах, дійсно, дуже гарно виглядє... Наскільки я знаю, працівники їх одягнули на прохання операторів-телевізійників для "картинки". А врешті-решт молодці медики. Така краса тепер навколо лікарні!

T2
to 2

Это ж была фотосессия...чтоб красиво получились...:-)

2
2

Непонятно, зачем надо было рыться в земле в белых халатах и шлепанцах? :)))

Я
Я

Намек, имелось ввиду...:-(

Я
Я

Простите за черный юмор, но это типа как, к первому ноября наме, или что?

Читайте також