В Ужгороді велосипедна реклама тепер законна (ФОТО)

11
0

Так звані велосипедні стоянки у центрі Ужгорода від середи абсолютно законні: дозвіл на їх установлення погодили на ужгородському виконкомі. Тож тепер реклами в центрі міста побільшає.

Випливло на засіданні й скандальне питання щодо реорганізації навчально-виховного комплексу «Ялинка» в мікрорайоні Шахта. Річ у тім, що батьки вже здали гроші на ремонт класів для своїх першачків у приміщенні дитсадка. А в ужгородській мерії вирішили першокласників помістити у будівлі 20-ї школи, пише Володимир Марчак, газета "Старий Замок".

Представник батьківського комітету на засіданні виконкому попросив дати можливість провчитися першачкам у «Ялинці» хоча б цього навчального року. Втім конкретики від міської влади, чи виконають прохання батьків, так і не прозвучало.

Вирішили на виконкомі демонтувати МАФ на площі Петефі (годинникова майстерня біля Будинку побуту) й на перехресті на вул. Швабській, 35. За іронією, за останньою адресою за погодженням влади вже звели імпровізований фундамент для нового МАФу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також