В Ужгороді відбудеться чергове засідання виконкому

3
0

Серед переліку питань і болюче рішення про ужгородські тераси.

Відтепер їх хочуть розміщати за визначеною схемою. Загалом же виконком відбудеться 18 червня о 10.00. Передбачено розгляд наступних питань:

1. Про надання дозволу на проведення земляних робіт.
2. Про переоформлення гаражів.
3. Про зовнішню рекламу.
4. Про зміни до рішень.
5. Про видачу підтверджень торговельної діяльності на тимчасові об’єкти торгівлі та сфери послуг з погодженням режиму роботи.
6. Про погодження місця розташування пересувного обладнання та видачу підтверджень торговельної діяльності на тимчасові об’єкти торгівлі та сфери послуг з погодженням режиму роботи.
7. Про погодження цілодобового режиму роботи.
8. Про внесення змін до рішення виконкому від 21.12.2011 № 481.
9. Про надання дозволів на посвідчення правочинів про відчуження та набуття майна, перереєстрацію дітей, зміну прізвища, відмову у наданні дозволу на реалізацію майна, надання статусу, встановлення порядку зустрічі, направлення в Свалявський будинок дитини.
10. Про поштові адреси на квартири та нежитлові приміщення у житловому будинку по вул. Кошицькій, 42.
11. Про затвердження схеми розміщення літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності в пішохідній зоні центральної частини міста та прилеглих до неї територіях загального користування.
12. Про затвердження складу комітету із забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.
13. Про робочу комісію з питань координації роботи щодо надання населенню житлових субсидій і компенсацій.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також