В Ужгороді відбудеться вечірка в стилі стендап-камеді

14
0

Перша така вечірка відбулася весною і дуже сподобалася глядачам. Тож, організатори продовжують хорошу традицію таких заходів – і вдруге кличуть усіх на StandUP!

Організаторами є КВНівці Михайло Лутак та Олексій Клімов, а ідейним натхненником формату є Антон Штурмаревич. Ведучим вечору стане відомий КВНівець і бармен Олександр Свергун.

Хлопці кажуть: "Стендап – це новий для Закарпаття жанр гумору, який сподобався нашим глядачам. Ми плануємо зробити все в дуже класичному стендап-стилі. Як таких сюрпризів не буде, але буде багато гумору. Учасниками стануть і знайомі КВН-обличчя, і нові особистості, когось, власне, наш захід і відкриє.  Минулого разу приміщення виявилося замалим, аби вмістити велику кількість охочих. Тож, ми змінюємо локацію! Галерея ILKO радісно зустріне всіх StandUP-прихильників!».

Stand-up-вечірка у галереї  ILKO відбудеться у п’ятницю, 14 листопада, о 19.00. Буде багато цікавих учасників та не менш привабливих гумористичних сюрпризів  у дусі найкращих традицій стендап заходів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також