В Ужгороді відбудеться відкритий турнір з сімейного "Джокера"

7
0

Не секрет, що кожний ужгородець хоча б раз в житті грав в «Джокер». А є в в Ужгороді є сім’ї, які грають поколіннями.

З метою відродження сімейних традицій ужгородців та для допомоги сім’ям, чиї чоловіки на разі захищають Україну на Сході України, 20 липня, о 14.00 відбудеться відкритий турнір міста Ужгорода з сімейної гри «Джокер».  

Турнір буде проводитись в PANORAMA BY KASHTAN (вул. Льва Толстого, 5) - найвищому місці у центрі лівобережного Ужгороду з поєднанням ресторанного сервісу та затишності лаунжу. Тут,за чашкою кави, ви зможете не лише показати все, на що ви здатні в «Джокері», але й насолодитися чудовим краєвидом на старовинне місто з висоти пташиного польоту, смачно пообідати, зустріти захід сонця.

До участі запрошуються всі повнолітні шанувальники «Джокера». Щоб стати учасником, потрібно заповнити анкету для реєстрації та сплатити організаційний внесок, який складає 75 грн. Організаційний внесок покриває витрати на організацію, а також спрямований на збір коштів на потреби військових, які захищають нашу Батьківщину на Сході.

Кожний можете зареєструватись попередньо, або безпосередньо перед грою.

Учасники забезпечуються картами, бейджиками, а також іншими матеріалами, необхідними для проведення гри.

За підсумками гри, буде визначено Кращого гравця м. Ужгород, Кращого старшого гравця м. Ужгород, а також Кращого наймолодшого гравця м. Ужгород. Всі переможці будуть нагороджені цінними призами.

За детальною інформацією звертайтесь за тел.:
095 708 25 55 - Олег
066 144 18 54 – Марина

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також