В Ужгороді відбулась акція "Хто замовив Катю Гандзюк?" (ФОТО)

12
3

Акція на підтримку громадських активістів пройшла сьогодні, о 12 годині, на пішохідному мості в Ужгороді.

Напередодні дня пам'яті жертв політичних репресій активні ужгородці зібралися на акцію протесту “Ужгород питає: хто замовив Катю Гандзюк?”.

Акція розпочалась хвилиною мовчання за жертвами геноциду кримськотатарського народу. Після чого учасники заходу оголосили вимоги справедливості для українського суспільства та запалили фаєри.




Нагадаємо, минулого року 4 листопада, померла керівниця справами Херсонського міськвиконкому, радниця міського голови Херсона Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою.

Одразу після смерті активістки, декілька десятків ужгородців з лампадками, транспарантами, квітами зібрались на пл. Театральній, щоб вшанувати пам'ять Катерини Гандзюк та вимагати від влади знайти винних.

Коментарі

F
F

ПРАВДУ ВАМ ПИШЕ - McMurphy -РЕАЛЬНО ЯКІСЬ НИПОНЯТНІ УНАС НА ЗАКАРПАТТІ АКТИВІСТИ НИЧ І НИЙЕДНУ З ПРОБЛЕМ КРАЮ НИГОННІ РІШИТИ. Я УЖЕ НЕГОВОРЮ ПРО ДЕПОРТАЦІЮ РУСИНІВ ЗАКАРПАТТЯ ДО СИБІРУ сТАЛІНОМ ГНИДОВ ХІБА ЦЕ НЕ ГЕНОЦИД КОРІННОГО НАСЕЛЕННЯ ЗАКАРПАТТЯ ЧОМУ МОВЧИТЕ АКТИВІСТИ? крапка

M
McMurphy

Хоть шо!!! В Закарпатті хіба нема порушених прав людей чи чиновників які зловживають своїм службовим становищем?? Це наочний приклад як я Закарпаттю похрен на проблеми інших регіонів та демонстрація беззубості місцевих активістів які не бачать проблем у своєму рідному краї.

Ч
Читач

Не помилюся, якщо скажу, що вбивство катерини Гандзюк, замовлено особами із банди порохоботів, яких вона постійно критикувала. Переконаний, що скоро настане той час, коли ми дізнаємося, як про замовників, так і безпосередніх вбивць Катерини.

Читайте також