В Ужгороді відбулась «Одна ніч на Бродвеї»

6
0

Глядачі перенеслися у атмосферу минулого

    Яскраве  танцювальне шоу „Одна ніч на Бродвеї”  відбулося на відкритті літньої тераси ресторану “Олд Континент”. «Одна ніч на Бродвеї» з шоу -балетом `Ґвалт`та ведучими  з “Comedy Club UA”  перенесла глядачів у атмосферу 30-90х років. Шумні кабаре, гангстери, розкішні леді в діамантах, танці передали запаморочливі відчуття бурхливого нічного життя на Бродвеї. Програма була побудована на епатажній хореографії та режисурі з використанням різноманітних танцювально-музичних стилів. Ексклюзивні костюми, використані в шоу, створені українськими дизайнерами.  

   Та найбільш очікуваним попри всі виступи стала презентація нового автомобіля Audi Q5, представленного компанією «Закарпат – Авто» - єдиним на Закарпатті офіційним дилером AUDI AG. Сучасний та елегантний дизайн авто змусив затамувати подих навіть  найвибагливіших прихильників марки Audi. У новому авто поєднуються динаміка спортивного седана з універсальністю та функціональністю салону. Потужні і економічні двигуни, постійний повний привід quattro® і маневрена ходова частина створюють бездоганний рух як по швидкісному шоссе, так і по бездоріжжю. Інноваційна автоматична семиступінчаста КПП з двома зчепленнями S tronic і система Audi drive select в черговий раз підтверджують перевагу високих технологій. Дизайн Audi Q5 відрізняється характерною для марки спортивною елегантністю та скульптурними формами. Audi Q5 – створенний для активних та впевнених в собі водіїв, він ідеально підходить як для активного відпочинку або спорту так і для поїздок зі всією сім`єю.

    Як підтвердження багаторічного досвіду в автомобілебудуванні організатори продемонстрували гостям вечора фільм «Історія бренду Audi». Стрічка розповідає про численні перемоги та досягнення преміум-бренду за його 100-річну історію.  Глядачі залишилися у захваті з надзвичайною прем’єрою на українському автомобільному ринку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також