В Ужгороді відбулася легкоатлетична естафета

9
0

20 жовтня в Ужгороді при підтримці Управління у справах культури, сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міської ради та ФЛАУЖ відбулася традиційна осіння легкоатлетична естафета. Змагання серед загальноосвітніх шкіл та професійних училищ зазвичай відбуваються весною і приурочені до Дня Перемоги, а восени – до Дня міста.

Цього року збірні команди представили 20 загальноосвітніх шкіл та 7 команд професійно-технічних навчальних закладів. Учасники стартували від площі Кирила та Мефодія. Дистанція естафети пролягла по проспекту Свободи до готелю «Ужгород» та в зворотному напрямку – всього 8 етапів (до команди входили 4 дівчата та 4 юнаки).

Першими серед загальноосвітніх закладів здолали відстань вихованці Євгена Орлова та Людмили Білик – збірна Ужгородської гімназії. Другими виявилися учні ЗОШ №8, третіми – ЗОШ №5. Серед ПТНЗ перше місце отримала збірна УжВПУ ТТХ, друге – комерційного технікуму, третє – коледжу культури і мистецтв.

Усі переможці отримали грамоти та пам’ятні кубки, спонсором яких виступив приватний підприємець Янек Лазур (колишній вихованець ДЮСШ №1).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також