В Ужгороді відбулось чергове засідання виконкому (ВІДЕО)

9
0

Вкотре проблемний цілодобовий режим роботи магазинів і кафе обговорювали на черговому засіданні Ужгородського виконкому.

Крім того, члени виконавчого комітету вирішили виділити кошти медико-соціальному реабілітаційному центру “Дорога життя”, а також зачепили питання ДНЗ №30, який перейшов із приватної у комунальну власність.

Чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради розпочалось із затвердження головуючого. Ним, як і минулого разу став керуючий справами виконкому Олександр Волосянський. Після цього  розпочався розгляд питань порядку денного. Дискусію у членів виконкому викликало питання погодження цілодобового режиму роботи одного із закладів. Сусіди  звертались до правоохоронців,  скаржились на порушення громадського порядку.

Представник закладу із рішенням не погодився. Після тривалого обговорення члени виконкому вирішили дозволити працювати закладу до 24 години. В черговий раз на засіданні виконкому торкнулись питання дошкільного навчального закладу №30. Будівля садочка  рішенням сесії міської ради вже викуплена. Наразі виконком своїм рішенням передав садочок  до  управління освіти. Також рішенням виконкому медико-соціальний реабілітаційний центр “Дорога життя” отримав 600 тис. грн. на 2015 рік. Це та ж сума, яка була виділена на потреби центру й минулого року.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також