В Ужгороді відбувся 10 чемпіонат ліги КВН

7
0

18 вересня в залі Закарпатського облмуздрамтеатру в Ужгороді відбувся Фінал ювілейного, 10 Чемпіонату Закарпатської ліги КВН. За звання найсмішніших боролись три команди – "Не ПоНяЛ", "Радянська жінка" та команда медичного факультету УжНУ "Перелом". Про це 19 вересня повідомив керівник Закарпатської ліги КВН Сергій Денисенко.

За його словами, гра пройшла на високому рівні. Вперше в закарпатській лізі було зіграно відеоконкурс, який виявився дуже вдалим.

Чемпіоном другий рік поспіль і втретє у своїй кар’єрі стала найдосвідченіша команда ліги "Не ПоНяЛ", другими були "жінки", третіми – медики. Всі команди отримали кубки та призи від спонсорів, а переможці поїдуть на всеукраїнський фестиваль команд КВН "Жемчужина у моря" в Одесу.

21 вересня в Ужгородському "Ювентусі" відбудеться фінал Кубку Закарпатської ліги КВН. За другий трофей Закарпатської ліги КВН боротимуться 6 команд: "Вхід у змінному взутті" (гімназія), "Трудности перевода" (ФРГФ УЖНУ), "Хватило нефантазии" (МТІ), "Тыры-пыры" (економічний ф-т УжНУ), "Вне закона" (юрфак та ф-т сусп. наук УжНУ), "От фонаря" (с. Кушниця).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також