В Ужгороді відбувся чемпіонат області з пауерліфтингу

17
0

У спортивному комплексі УжНУ пройшов чемпіонат області з пауерліфтингу, в якому взяли участь спортсмени з п’яти регіонів краю. Склад учасників виявився представницьким: чемпіон світу серед юнаків, переможець молодіжного чемпіонату Європи, рекордсмени України, переможці та призери всеукраїнських змагань.

Переможцями турніру стали представники обласного центру Єлізавета Бан (НА ФОТО), Роман Гондорчин (обидва студенти УжНУ), мукачівці Ернест Попик, Олександр Лийвой, Василь Цап, Веніамін Бабій, Василь Тромпак, Юрій Миголинець, Віктор Новінкін та Богдан Міговк з Хустського району. Відзначимо результати Веніаміна Бабія (вагова категорія до 82,5 кг), який у жимі лежачи підняв 210 кг, що є новим рекордом Закарпаття і набрав найбільшу на змаганнях суму триборства 690 кг, а також показник Єлізавети Бан (вагова категорія до 48 кг), яка вперше стала чемпіонкою області з результатом 287,5 кг, що лише на 12,5 кг менше нормативу майстра спорту. У командному заліку перемогу святкувала збірна Мукачева, на другому місці — ужгородці, треті — хустяни.

Обласна федерація пауерліфтингу вдячна Ужгородському міському голові Сергію Ратушняку, партнерам заходу: Громадському альянсу «Рідний Ужгород» (голова Анатолій Синишин), засновнику торгової марки «Зіна 0—24» Миколі Жолтані за сприяння у проведенні чемпіонату.

За підсумками змагань сформована збірна команда області, яка цього місяця візьме участь у чемпіонаті України, що відбудеться у Харкові.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також