В Ужгороді відбувся дивний марш (ВІДЕО)

8
16

Вчора, 9 листопада, в Ужгороді пройшов Марш слави Героїв Карпатської Січі.

"От чесно - я такого не розумію. :( Субота, тихий центр Ужгорода. І тут таке. Кому смерть? За що? Навіщо це в Ужгороді суботньої осінньої пори? ", питає автор відео, відомий закарпатський журналіт Олександр Попович. 

Коментарі

Я
Ярило

Це просто самоствердження підлітків за рахунок тих героїв які дійсно віддавали своє життя за свою землю.

E
ERRROR

Нішо їм робити та хирньов страдавуть.

W
Wolf

Молодці хлопці-пам"ятають історію!!!

1
1

Поражает профессионализм и храбрость"відомого закарпатського"

ІС
Іван сантехнік

Народи, в яких погано з добробутом, завжди лихоманить і зводить у крайнощі. Як то кажуть, здоровий народ не відчуває своєї національності так само, як здорова людина не відчуває свій хребет. Якшо ти голодний і незадоволений, тоді починаєш шукати винних і виливати на них свою лють. В одних були євреї, в сусідній країні "чурки понаехавшие", в нас москалі.

К
Коректор

Я розумію, що день створення Карпатської Січі став приводом для цього маршу. Я розумію також, що ми вже звикли до гучних відзначень Дня Перемоги чи дня Радянської Армії. Тоді можна і марші, і військові паради, і фейєрверки. Хто бачить у цьому різницю, дивиться однобоко, а, значить, упереджено. На рахунок "Слава нації! Смерть ворогам!" - мене така риторика також шокує. Дай Боже розуму всім!

Ф
фрас

забув запитати дурачків про : шанування карпатської україни не сепаратизм? якщо так вам минуле подобається то відстоюйте самостійність капатського краю! або проголошуйте подвійні стандарти націоналістів. получається що дурачки навіть не знають що вони хочуть!

ЧН
чай на двох

А чому менти в колоні без прапорів і не вигукують гасла? Не порядок.

К
Корник

Коли націоналістам, а я б їх назвав шовіністами, нічим зайнятися, тоді вони починають ось таке робити. Для чого це робити в Ужгороді? Хто у нас ворог? У нашому краї безліч національностей і ми добре живемо разом. Шкода дітей яким в голову вбивають дурнуваті ідеї неперевершеності і особливості.

Г
гость

ДСКП Не має майбутнього нація, що живе минулим. і не лише живе, а ще й вимагає помсти за помилки і образи. Із історії потрібно робити висновки, а не під виглядом вшанування історичних подій насажувати реваншистсько-фашистські погляди у молоді.

ДД
до дскт

А при чому тут Ужгород?І ця соплячня шанує минуле?Ха-Ха.

Ф
фрас

знову в дурці канікули! слава дурням!!!

Д
ДСКП

Перед тим як виставляти це відео ви хоча б дізналися з якою метою організовано цей марш. 9 листопада 1938 День Створення Карпатської Січі. Народ який не шанує свого минулого, немає майбутнього.

*
*****

Це футбольні фани перед матчем Говерла-Шахтар "дуркували"

А
Адольф

Сало Україні!

ДО
До Олксандра

З нетерпінням чекаємо Ваших журналістських розслідувань по поводу цьої ганебної ходи,бо якщо їх охороняла наша доблісна міліція,то хтось і давав на це дозвіл.

Читайте також