В Ужгороді відбувся огляд-конкурс юних інспекторів руху (ФОТО)

5
0

Відповідно до Плану практичних спільних заходів управління освіти і науки облдержадміністрації та відділу Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму у 2011 році 9 червня цього року на базі багатопрофільного ліцею „Лідер” - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 м.Ужгорода відбувся ХХХV обласний огляд-конкурс роботи загонів юних інспекторів руху.

Зазначений захід проводився у рамках реалізації Регіональної програми розвитку та забезпечення безпеки дорожнього руху в населених пунктах, на автошляхах та залізничних переїздах області на 2009-2012 роки, затвердженої рішенням дванадцятої сесії V скликання Закарпатської обласної ради від 08 жовтня 2008 року № 666.

На урочистому відкритті учасників привітали начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Шеверя М.М., заступник начальника ВДАІ УМВС України в Закарпатській області Вейкай Ю.Ю., співголова журі огляду-конкурсу ЮІР – старший інспектор із зв’язків з громадськістю ВДАІ УМВС України в Закарпатській області Трофімчук Г.А. та голова Закарпатської обласної організації товариства Червоного Хреста України Сабо І.І.
У цілому масовий захід досягнув своєї мети – проведення профілактичної роботи щодо дотримання Правил дорожнього руху та організації змістовного дозвілля молоді. Оргкомітетом та журі огляду-конкурсу було забезпечено належну підготовку та організацію проведення всіх його етапів.

За підсумками змагань перемогу здобула команда з м.Ужгорода - загін ЮІР ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 м.Ужгород, ІІ місце виборов загін ЮІР Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, ІІІ місце - загін ЮІР Мукачівської ЗОШ-інтернату І-ІІ ступенів. Крім того, перемогу в етапах огляду-конкурсу „Теоретичні знання Правил дорожнього руху” та „Конкурс агітбригад ЮІР” здобули юні інспектори ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 м.Ужгород, в етапі „Юний регулювальник” – юірівці Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ужгородського району, в етапі „Велоестафета” – загін ЮІР Перечинської гімназії, в етапі „Юний санітар” – загін ЮІР Ільницької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів Іршавського району.

Усі команди-учасниці та переможці ХХХV обласного огляду-конкурсу роботи загонів юних інспекторів руху нагороджені грамотами та цінними подарунками управління освіти і науки облдержадміністрації, відділу Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області, Закарпатської обласної організації товариства Червоного Хреста України.

У перерві між конкурсами учасників, гостей та журі своїм шоу привітали байкери м.Ужгород.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також