В Ужгороді відбувся турнір з петанку пам’яті Олександра Поповича (ФОТО)

13
0

Цими вихідними в Боздоському парку відбувся «Fatangel CUP 2016» в пам'ять ужгородця, який започаткував петанк в Україні.

У змаганнях взяв участь 31 гравець, учасники приїхали навіть з Мукачева. Переможцями гри стали: Ігор Заславський (Ужгород) - 5 перемог, Андреас Дорошук (Ужгород) - 4 перемоги, Юрій Кравчук (Мукачево) – 4 перемоги.                     

- Приємно здивувало, що на турнір, який проводиться вперше, ще до початку реєстрації прийшло понад 20 чоловік. Ми підготували спеціальні призи до кожної гри – вони символізували хоббі Олександра (колекціонування кубиків-рубиків, плетіння з паракорду, розробка дизайну Чігабіги до БерегФесту, склеювання фотокубу і т.д.).  А головний перехідний Кубок турніру Fatangel CUP (каска з історією, яка належала Сашку) дісталася ужгородцю Ігору Заславському. В ній Олександр брав участь в акції підтримки колег-журналістів з Києва після сумнозвісних подій на Майдані.  Символ свободи думки та свободи слова! Напис на касці: "ВВС. Не бити! Нашою головою думають мільйони..." Адже він був офіційним кореспондентом ВВС Україна в Закарпатській області. Загалом турнір стане традиційним і щороку ним ми відкриватимемо сезон петанку в Ужгороді, - розповіла у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net Президент Федерації петанку України, ужгородка Олександра Шевченко.

Mukachevo.net, Фото - Сергій Денисенко

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також