В Ужгороді відбувся творчий вечір Богдана Бенюка

9
0

Вчора, 5 листопада, у приміщенні Ужгородського лялькового театру відбувся творчий вечір Народного артиста України Богдана Бенюка, за участю Заслуженого артиста України, музиканта Романа Рудого.

«Це затишний зал, намолене місце, яке народжує ті неймовірні відчуття, коли дух опановує людину» - такими словами актор розпочав свою зустріч, пригадуючи, що багато років тому вже мав можливість виступати на сцені лялькового театру тоді ще з починаючою артисткою Таїсією Повалій.

Протягом вечора Богдан Михайлович ділився з глядачами своїми спогадами: про дитинство, про батьків, про старшого брата (нині Народного артиста України Петра Бенюка), про знайомство із своєю дружиною, розповідав кумедні історії, які траплялись у них з кумом.

Пригадав артист свої найбільш знакові ролі в кіно та показав уривки з фільмів. Розповів про нові стрічки за його участю, які от-от готуються до виходу – «Толока» (Михайла Іллєнка) та «Урсус», що скоро буде представленим на Берлінському кінофестивалі.

Це також був вечір української поезії та пісні. «Українські пісні – це філософія» - коментував актор, співаючи добре відомі «Чорнобривці», «Два кольори» та «Пісню про рушник» під акомпанемент музиканта Романа Рудого.

Завершуючи зустріч, Богдан Бенюк побажав українським артистам сили і віри в себе, а всім присутнім міцного духу та впевненості в собі: «Нехай існує наша неймовірно гарна земля та народ!».

Юлія Барабан, спеціально для Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також